Zombie Rush

De kleine ontwikkelaar Leander was het creatieve brein achter de Zombie Rush gokkast. Deze online speelkast mag bestempeld worden als zeer compleet en vermakelijk. Het thema van de speelautomaat komt op allerlei manieren terug op het Zombie Rush slot, zowel in voorzijde als in de achtergrond. Een leuk pluspuntje is het feit dat alle symbolen zomaar in eens kunnen gaan bewegen. Het Zombie Rush slot beschikt over een Wild symbool, een bonusspel en zelfs gratis spins. Wij zien geen enkele reden om niet mee te spelen op deze speelautomaat.

Hoe werkt het Zombie Rush videoslot?

Het Zombie Rush videoslot zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen, daarnaast zullen er ten alle tijden twintig winlijnen actief zijn. Deze hoeveelheid aan lijnen staat vast en kan daardoor op geen enkele manier worden aangepast. Het is onderin het speelscherm wel mogelijk om de inzet te veranderen. Er komen geen standaardsymbolen voor op de Zombie Rush gokkast. Het Wild symbool kan andere symbolen vervangen, alleen niet het bonussymbool en het symbool waarmee gratis spins gewonnen kunnen worden.

Bonusspel op het Zombie Rush slot

Bij de Zombie Rush gokkast zal de echte spanning bij het bonusspel om de hoek komen kijken. Wij duiken bij dit spel in de huid van Claire, die in haar eentje enkele donkere ruimtes moet gaan betreden. In deze ruimtes zijn geldprijzen verstopt, maar ook enkele felbegeerde sleutels die toegang kunnen verschaffen tot het volgende level. Bij het bonusspel op het Zombie Rush slot kunnen mooie prijzen gewonnen worden, maar met lege handen terugkomen is ook mogelijk. Kijk trouwens uit dat je geen zombie tegen het lijf loopt, want dan is het spel over.