Cash Fountain

De Cash Fountain fruitautomaat is één van de meest gemakkelijke speelautomaten op het web. Bij sommige spelers zal de gokkast dan ook wel bekend voorkomen en dat is niet zo gek. Het Cash Fountain slot is namelijk gebaseerd op de ouderwetse fruitautomaten, welke niet lang geleden nog alleen gespeeld kan worden in een kroeg of speelhal. Het is als het ware een standaard fruitautomaat, maar het spel kent wel enkele moderne tintjes.

Wij vragen ons alleen of het bovenspel wel aan de eisen van de online casinospelers voldoet. Aangezien de maximale inzet benodigd is om met alle vier de rollen en rijen te gaan spelen, daarnaast staan er nog 256 winlijnen klaar. Dit kan nogal ingewikkeld zijn voor nieuwkomers, maar gelukkig kan er in het onderspel nog altijd met slechts een enkele winlijn gespeeld worden. Druk op stop om de rollen te laten ophouden met draaien.

Hoe werkt de Cash Fountain gokkast?

De Cash Fountain gokkast is simpel (net als de Ambiance), maar het is wel verstandig om eerst even de inzet naar eigen voorkeur te bepalen. Dit kan veranderd worden door op de instellingen te klikken. Het benedenspel vraagt een minimaal inzet van slechts een munt. Er staan op het onderste spel dan ook maar één winlijn op de rollen. Hoe meer munten er ingezet zullen worden, des te meer rollen geactiveerd zullen worden. Het aantal rollen is van groot belang op de mogelijke winst op het Cash Fountain slot.

Bovenste spel op het Cash Fountain slot

Bij het bovenstel spel dient er een minimale inzet van vijf munten te worden ingezet. Dan zal er gespeeld worden op slechts drie rollen, maar dit kan natuurlijk verhoogd worden. Door met tien munten te spelen zullen er vier rollen actief zijn en 128 winlijnen. De maximale inzet van twintig munten per draai is goed voor vijf rollen en 256 winlijnen.