SuperJoker

De ontwikkelaar Simbat staat bekend om het ontwikkelen van ouderwetse fruitautomaten. De SuperJoker is zo’n klassieke gokkast, waarbij de speler direct het gevoel krijgt plaats te hebben genomen achter een fruitautomaat. Het is typisch zo’n gokkast die je zomaar tegen het lijf kan lopen in uitgaansgelegenheden en speelhallen. Dankzij deze ontwikkelaar kan jij nu ook online een gokje wagen op het SuperJoker slot.

De SuperJoker gokkast mag bestempeld worden als één van de meest standaard stopautomaten uit het online assortiment. De manier van spelen is vrij simpel, eigenlijk hoeft de casinospeler enkel de inzet even naar eigen wens aan te passen.

Een kast om geen genoeg van te krijgen. Maar let op dat je niet verslaafd raakt aan gokken. Net als dat je bij het stoppen met roken een stichting als Stivoro hebt om te helpen stoppen, zo zijn er bij het helpen bij gokverslaging ook instanties. AGOG is daar een goed voorbeeld van. Een soort STIVORO voor gokverslaafden zeg maar. Let dus goed op wat je doet.

Hoe werkt de SuperJoker gokkast?

De SuperJoker gokkast kent alle klassieke symbolen, dan moet er gedacht worden aan een BAR en de bekende soorten fruit. Met een inzet van een enkele munt zullen er drie rollen worden geactiveerd, het is mogelijk om de rollen vast te zetten met de zogenaamde HOLD functie. Door een inzet van vijf munten te plaatsen zullen er vier rollen in beweging gaan, bij een inzet van tien munten zullen alle rollen gaan draaien bij een spin. Daarnaast worden ook alle mogelijke geldprijzen een stukje hoger door de inzet te verhogen op de SuperJoker gokkast.

Alle spelers kunnen ook een gokje wagen bij de ‘Gamble Functie’. Bij een winst kan jij ervoor kiezen om deze functie te gebruiken en een poging wagen om de totale winst te verdubbelen. Het is het wel bekende kop of munt spel, oftewel vijftig procent kans.

Bovenspel op het SuperJoker slot

Naast het reguliere spel beschikt het SuperJoker slot ook over een bovenspel. Deze kan geactiveerd worden door een inzet te plaatsen van twintig munten per draai, dan zullen overigens ook de rollen in het onderspel gaan draaien. Je speelt dan als het ware op twee gokkasten tegelijk. Daarnaast maak jij in dat geval kans op een spannende ‘dubbele mystery wins’. Overigens kan de HOLD functie niet gebruikt worden bij een inzet van meer dan één munt per spin.